Mobile mockup Frame 10974

De MAES-APP

Slim tanken, slim besparen

 • €5 cashback in de app
 • Veilig en snel mobiel betalen
 • Snel navigeren naar tankstation in de buurt

Tank’m vandaag nog gratis op je smartphone & geniet van de voordelen 

 • Mobile mockup
  1

  Tank je €5 cashback

  Vanaf het moment dat je de app downloadt, ben je al op weg naar besparingen. Spaar bij iedere tankstop voor €5 korting. Zo vult iedere liter brandstof jouw cashback-balk. Is de balk vol? Ruil ‘m in en bespaar op je tankbeurt. 

 • Mobile mockup
  2

  Mobiel tanken & betalen 

  Betaal eenvoudig je tankbeurt in de MAES-app via Payconiq of je bankapp. Met mobiel tanken kan je de wachtrij aan de terminal gewoon overslaan. Activeer vervolgens de pomp vanop afstand. Dit betekent minder wachten en meer tijdswinst voor jou aan het tankstation. Veilig, snel en superhandig!

 • Mobile mockup
  3

  Vind & navigeer

  Met de station-finder in de app vind je moeiteloos alle nabijgelegen tankstations op een overzichtelijke kaart, waar je vanuit de app eenvoudig naartoe kunt navigeren. Weet je graag de prijzen en faciliteiten van jouw gekozen tankstation? Ontdek ze snel en makkelijk in de app!

  De MAES-app, hoe doe’k da dan?

  • Zoek in de App Store of Google Play naar de MAES-app en klik op 'download'. De app is gratis te downloaden.

  • Open de app en log in met je account. Nog geen account? Geen zorgen! Je kunt je snel en eenvoudig registreren in de app. 

  • Finished! Maak direct gebruik van de cashback in je app en spaar meteen voor je volgende. 

  Tank jouw MAES voordeel

  Race naar de App Store of Google Play.

  FAQ

  Meer vragen of een probleem? Contacteer onze klantendienst
  Al een MAES-app gebruiker? Geef je feedback

  Neen, als je een tankkaart hebt, kan je deze wel gebruiken in de app, maar niet beheren. Dat doe je via Mijn MAES.

  Op alle recente smartphones van de voorbije jaren werkt de app perfect. Extreem oude toestellen durven te haperen, omdat die niet volledig beveiligd zijn.

  Je kan steeds je gespaarde punten raadplegen in de historiek en daar kan je ze ook inzetten. Indien je 500 punten hebt gespaard, kan je de punten omruilen voor een cashback van 5 euro die automatisch bij de volgende tankbeurt verrekend wordt. De cashback is steeds per 5 euro (of 500 punten) en wordt pas geactiveerd wanneer je de punten ook daadwerkelijk inzet.

  Het belangrijkste is om steeds via de app te tanken, alleen zo spaar je mee voor de cashback. Per getankte liter ontvang je 1 punt. Na 500 punten, of 500 liter, ontvang je 5 euro cashback die je kan inzetten via de historiek.

  Momenteel kan je enkel mobiel tanken op de stations uit het MAES-netwerk en kan je ook alleen op die 300 stations punten sparen.

  Nee, als je graag hebt dat de nummerplaat en het voertuig ook mee op de factuur komen kan je dit instellen via MIJN MAES of neem je even contact op met de tankkaartendienst.

  Ja, maar het is wel belangrijk dat je echt de app gebruikt om te tanken, en niet je bankkaart of tankkaart aan de automaat, want dat registreert de app niet. Je eerdere tankbeurten met de app vind je terug in je ‘historiek’.

  Indien je de pincode van je app kwijt bent kan je best de app opnieuw installeren en registreren. Momenteel kan je de pincode niet opnieuw opvragen uit veiligheidsoverwegingen. Anders kan iedereen die toegang heeft tot je GSM gratis tanken. Handig is wel om de vingerafdruk erin te zetten zo heb je de pincode niet nodig en kan je toch veilig mobiel tanken.

  Via instellingen, icoontje rechts onderaan, kan je de pincode wijzigen.